Haulikkoammuntakurssi toukokuussa 2019

2.5.2019

Kaipaatko apuja ampumataidon kehittämiseen? Eikö haulikon nosto ole ihan kunnossa ja onko sinulla haasteita tai tuskastumista osumisen kanssa? UMN järjestää jo suositun haulikkoammunnan kurssin toukokuussa.

Ammuntakurssilla harjoitellaan haulikon nostoja sekä ampumista simuloiduissa riistatilanteissa. Harjoitukset pidetään SSG:n haulikkoradalla Sipoossa keskiviikkoiltaisin 15.5. ja 29.5. Koulutus alkaa klo 17:00.

 

Koulutuksen hinta on 90 € sisältäen ratamaksut, kiekot, panokset, ja opastuksen unohtamatta pientä virvoketta. Osallistujilla pitää olla oma haulikko mukana (cal 12.) ja voimassa oleva aseen hallussapitolupa.

Kurssille otetaan korkeintaan 10 osallistujaa ja UMN:n jäsenet ovat etusijalla. Jos kurssille mahtuu yhdistyksen jäsenten ulkopuolelta osallistujia on osallistumismaksu 100€

Kouluttajana toimii Pasi Sauvolainen, SSG:n haulikkojaoston jäsen, kokenut ampuja ja ammuntakouluttaja sekä noutajaharrastaja.

Ilmoittautuminen lomakkeella 7.5.2019 mennessä. Maksutosite pitää olla toimitettuna 13.5.2019 mennessä tai kurssipaikka annetaan varasijalla olevalle.

Tiedustelut sähköpostitse nome.umn@umn.fi