Taipumuskoekurssi

Kuva Mikko Airimo

UMN NOME-toimikunta järjestää keväällä 2020 taipumuskoekursseja Uudellamaalla.

Kurssiin kuuluu aloitusluento, neljä maastokertaa. Aloitusluento ja riistaantutustumisen kerta ovat yhteisiä kaikille kurssilaisille, maastokerroilla treenataan oman ryhmän kanssa. Kurssin sisältyy myös kaksi perushallintakoulutusta ennen teirialuentoa ja ensimmäistä maastokoulutusta. Perushallintakoulutukset järjestetään Klaukkalassa sunnuntaisin 15.3 ja 29.3 klo 16 alkaen.

Taipumuskoekurssin teorialuento ja aloituskoulutus pidetään lauantaina 4.4.2020 Karjalohjalla. Aloituskerralla käydään läpi taipumuskokeen teoria sekä aloitetaan myös maastokoulutukset yhteisillä maastoharjoituksilla. Aloituskerralla on kurssilaisilla mahdollisuus tutustuttaa koiria taipumuskokeissa yleisesti käytettäviin riistoihin sekä laukausten ääneen.

Ryhmien omat maastokoulutukset (4 kertaa) järjestetään huhti-toukokuun aikana. Tarkemmat tiedot paikoista ja kellonajoista ilmoitetaan osallistujille kurssipaikkojen varmistuttua.

Ilmoittautumisaikaa kursseille on 16.2. - 2.3.2020. Ainoastaan ilmoittautumisaikana saapuneet ilmoittautumiset huomioidaan. Kurssipaikat ovat vain UMN:n jäsenille (vuoden 2020 jäsenmaksu pitää olla maksettuna) ja paikkoja on rajoitetusti. 

Ilmoittautuminen tapahtuu alla olevan nettilomakkeen kautta. Ilmoittautukaa suoraan toivomaanne kurssiryhmään, mutta merkitkää myös mahdollinen vararyhmä, jos ette mahdu ensisijaisen toiveenne mukaiseen ryhmään. Kurssipaikat ryhmiin täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä suoritettu yhdistyksen jäsenmaksu huomioiden.

Toivomme myös ilmoittautumisessa tiedon teorialuennolle osallistumisesta.

Kurssimaksu on 80 eur ja se tulee suorittaa ilmoittautumisajan puitteissa tilille FI2552970020015724,
maksuviite 1902 ja suoritetusta maksusta on lähetettävä kuitti ilmoittautumisajan puitteissa osoitteeseen nome.umn@umn.fi

Kursseille voi ilmoittautua myös ilman koiraa, kuunteluoppilaaksi. Kuunteluoppilaan kurssimaksu on 40 eur.

Tervetuloa!