Pentukurssi helmikuussa 2019

Onko sinulla kotona kasvamassa nuori noutajanalku? Kaipaatko neuvoja miten harjoitella arkitottelevaisuutta vai kaipaatko ryhmäharjoitteita pennullesi muiden nuorten koirien seurassa? Helmikuussa 2019 järjestettävä pentukurssi voi tarjota sinulle apuja.

UMN:n pentukurssi on kolmen kerran pentukoulutus, jossa keskitytään arkitottelevaisuuteen ja ryhmässä olemiseen. Pääpainona koulutuksessa on yhteistyön rakentaminen ohjaajan kanssa mukavilla yksinkertaisilla harjoituksilla. Samassa nuori pentu pääsee harjoittelemaan asioita ryhmässä ja erinäisten häiriöiden alla.

Kurssi pidetään kolmena sunnuntaina helmikuussa klo 19-20 (nuoret pennut 4-8 kk) ja klo 20-21 (isot pennut 8-12kk) ja koulutuspaikkana on Koirakeitaan halli Vantaalla. Kouluttajina toimivat UMN:n nou/nome/toko-kouluttajat.

 

Ryhmät ovat täynnä!

 

Kurssi-illat:

 

sunnuntai 3.2.2019

sunnuntai 10.2.2019

sunnuntai 17.2.2019

 

Hinta ja ilmoittautuminen:

Kurssin hinta on 30,00 euroa / koirakko (UMN jäsenet). Yhdistykseen kuulumattomilta hinta on 50,00 euroa/koirakko.


Kurssille otetaan enintään kuusi koirakkoa ja kurssi toteutetaan jos osallistujia on vähintään neljä.. Kurssipaikan vahvistuksen yhteydessä lähetämme osallistujille kurssin maksutiedot. Etusijalla kurssille ovat UMN:n jäsenet.


Lisätietoja kurssista:

UMN / Krista Kumpuvaara, nome.umn@umn.fi tai Antti Tarkkala, antti.tarkkala@umn.fi