Kokouskuulumiset 2019

Tiedote yhdistyksen vuosikokouksesta 20.3.2019

Uudenmaan noutajakoirayhdistyksen vuosikokous pidettiin 20.3.2019 yhdistyksen toimitiloissa Helsingin Malminkartanossa. Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset vuosikokousasiat.

• Kokous hyväksyi toimintakertomuksen, taseen, tilinpäätöksen ja toiminnantarkastuskertomuksen
  • Kokous myönsi vastuuvapauden hallitukselle ja muille vastuuhenkilöille

Tiedote johtokunnan kokouksesta 20.3.2019

Uudenmaan Noutajakoirayhdistyksen johtokunta kokoontui keskiviikkona 20.3.2019 kokoukseensa yhdistyksen toimitiloihin Helsingin Malminkartanossa. Kokouksessa käsiteltiin ja päätettiin muun muassa seuraavista asioista:

• Käsiteltiin tulorekisteriasiat. Jatkossa kaikki kokeissa ja kilpailuissa jaettavat palkinnot pois lukien pokaalit, mitalit ja muut tunnearvoa sisältävät vähäarvoiset muistamiset ilmoitetaan tulorekisteriin. Tuomarimuistamisien suhteen esitetään tuomaritoimikunnalle, että he eivät toivoisi muistamisia tuomarointipäivistä.
  • Käsiteltiin jäsentilanne, jäsenmaksut, hyväksyttiin uudet ja eronneet jäsenet.
  • Käsiteltiin toimikuntien asiat johtokunnalle, sekä toimikuntien toimintakertomukset 2018.

Tiedote johtokunnan kokouksesta 5-8.3.2019 (sähköpostikokous)

Uudenmaan Noutajakoirayhdistyksen johtokunta on käsitellyt kokousasioita sähköpostikokouksessa 5-8.3.2019. Kokouksessa käsiteltiin ja päätettiin muun muassa seuraavista asioista:

• Toimintakertomusaineisto hyväksyttiin vuosikokoukselle esitettäväksi.
  • Kiertopalkintovoittajat vahvistettiin esitysten mukaisesti.
  • SNJ:n vuosikokoukseen edustus vahvistettiin.

Tiedote johtokunnan kokouksesta 29.1.2019

Uudenmaan Noutajakoirayhdistyksen johtokunta kokoontui tiistaina 29.1.2019 kokoukseensa yhdistyksen toimitiloihin Helsingin Malminkartanossa. Kokouksessa käsiteltiin ja päätettiin muun muassa seuraavista asioista:

• Noora Saarikko valittiin Toko-toimikunnan yhteyshenkilöksi
  • Yhdistyksen talousasiat ja kalustehankinnat käsiteltiin.
  • Vuosikokouskutsu julkistetaan viikolla 5/2019
  • Hakuruudun julkaisuaikataulu käsiteltiin ja hyväksyttiin.
  • Jäsenmaksulaskut on lähetetty jäsenille eräpäivällä 15.2.2019.
  • Toimikuntien asiat käsiteltiin ja kevään kurssit ja kokeet käytiin läpi.

Tiedote johtokunnan järjestäytymiskokouksesta 10.1.2019

Uudenmaan Noutajakoirayhdistyksen vuoden ensimmäinen johtokunnan kokous pidettiin 10.1.2019 yhdistyksen toimitiloissa Malminkartanossa. Kokous oli samalla johtokunnan järjestäytymiskokous vuodelle 2019.

Järjestäytymiskokouksessa valittiin seuraavat henkilöt yhdistyksen vastuurooleihin
Varapuheenjohtaja Anne Laukkanen
SihteeriSari Kunnas
TaloudenhoitajaAino Sillanpää (Tili ja Isännöinti Manttaali Oy)
RahastonhoitajaMarko Klapuri
JäsensihteeriNoora Lintula
Hakuruudun päätoimittajaHeli Malinen
Toimikuntien yhteyshenkilötEi tehty valintoja
TiedottajaAnnette Karanen
WebmasterAnnette Karanen
HSKP:n edustajatAntti Tarkkala ja Pekka Lahti
Let's Go näyttelyn edustajatAntti Tarkkala ja Anne Laukkanen
TarvikemyyntiEi valittu henkilöä

Yhdistyksen vuosikokoukset

Järjestäytymiskokouksessa päätettiin yhdistyksen vuosikokouspäivämääriksi

• Vuosikokous keskiviikkona 20.3.2019 klo 19.00, paikkana yhdistyksen toimitilat
  • Syyskokous päätetään myöhemmin

Kiertopalkinnot vuodelta 2018
Kiertopalkintojen haku on auki ja niitä on haettava 31.1.2019 mennessä. Kiertopalkintoja voivat hakea kaikki UMN:n jäsenet. Lisätietoja kiertopalkinnoista sekä kilpailusäännöistä löytyy täältä.

Jäsenmaksulaskut
Jäsenmaksulaskut vuodelle 2019 tulevat maksuun eräpäivällä 15.2.2019. Mikäli osoitteesi on muuttunut vuoden aikana, ilmoitathan osoitteenmuutoksesta  jäsensihteeri Noora Lintulalle sähköpostitse jasensihteeri(at)umn.fi tai nettisivuillamme olevaa sähköistä osoitteenmuutoslomaketta käyttäen.

Hakuruutu
Hakuruudun päätoimittaja hahmottelee julkaisuaikataulun ja ajatellut sisällöt ensi kokoukseen mennessä.

Muut asiat
UMN vuokraa hallivuoroa Koirakeitaalta myös jatkossa koulutuksia varten. Yhdistyksen kouluttajat voivat käyttää vapaita vuoroja kehittääkseen omia koulutustaitojaan. Vapaista vuoroista jaetaan tietoa hallituksen jäsenten ja toimikuntien jäsenten kautta.

Mukavaa alkanutta vuotta toivottaen,
UMN:n johtokunta