Puheenjohtajan terveiset

(c) Krista Vilmunen

Puheenjohtajan terveiset, (4/2017)

Tervehdys kaikille Uudenmaan noutajakoirayhdistyksen jäsenille!

Vuosi 2017 lähestyy loppuaan ja meillä kaikilla on varmasti jo joulun odotus mielessä.  Nyt on aika rauhoittua joulun pyhien viettoon ja antaa itselle sekä läheisille aikaa muistellen mennyttä vuotta asettaen samalla katse tulevaan.

Kulunut vuosi on ollut yhdistykselle hyvinkin toiminnantäyteinen. Jäsenistölle on tarjottu laajalla lajirintamalla kokeita, koulutuksia ja muita aktiviteetteja unohtamatta teoriapainotteisia luentoja koirien kanssa elämiseen ja harrastamiseen. Tulevalle vuodelle 2018 on suunniteltu tuttuun tapaan laaja kattaus koulutuksia, kokeita ja muita noutajan kanssa harrastamiseen liittyvää aktiviteettia. Seuratkaahan yhdistyksen nettisivuja osoitteessa www.umn.fi ja Facebook-sivuja, joilla tiedotetaan kaikista ajankohtaisista asioista.

Suurimpana uudistuksena vuoteen 2018 siirryttäessä on vanhan jäsenjulkaisun, Hakuruudun, siirtyminen sähköpostitse jäsenille lähetettävään info-kirjeeseen. Viime vuosina Hakuruutua on julkaistu sähköisenä lehtenä yhdistyksen nettisivuilla, mutta nyt pitkäaikaisen lehden taittajan jäädessä eläkkeelle siirrymme kokonaan uuteen jäsenviestinnän muotoon. Yhdistys lähettää jatkossa jäsenille sähköpostitse säännöllisin aikavälein tiedotteitta ajankohtaisista asioista sekä tulevista tapahtumista. Tiedotteet lähetetään alkuun samoihin sähköpostiosoitteisiin, joihin jäsenmaksulaskutkin lähetetään. Tulemme lähettämään talven kuluessa myös tiedon sähköpostiosoitetietojen päivittämisestä, jotta kaikilla jäsenillä on mahdollisuus saada jäsentiedotteet haluamaan osoitteeseen.

Toinen muutos vuoteen 2018 on kesällä voimaan astuvan uuden EU:n tietosuoja-asetuksen vaatimusten mukaisuuden varmistaminen. Vanhoille jäsenille lähetetään kevään kuluessa kysely, jossa pyydetään lupa mm. tiedotteiden lähettämiseen sähköpostitse. Varmistattehan kyselyn tullessa teille, että vastaatte ja saatte jatkossakin kaikki ajankohtaiset tiedot yhdistyksen toiminnasta.

Vuosi 2018 on lähellä ja toivottavasti tapaamme yhdistyksen tapahtumissa sekä mukana toiminnassa. Jos teillä on ajatuksia toiminnasta, ideoita miten voisimme kehittää asioita tai vaikka muuten vaan haluaisitte tulla juttelemaan noutajatoiminnasta, niin ottakaa rohkeasti yhteyttä tai tarttukaa hihasta tapahtumissa.

Rauhallista joulun odotusta ja hyvää uutta vuotta 2018 kaikille!

T: Antti Tarkkala UMN:n johtokunnan puolesta.