Vuoden AGILITY-tulokas

Vuoden AGILITY-tulokas

Vuoden AGILITY-tulokas -palkinto myönnetään vuosittain lupaavimmalle agilitynoutajalle, joka kilpailee 1- tai 2-luokassa.  Tuloksia laskettaessa huomioidaan neljän parhaan kilpailun yhteenlasketut pisteet seuraavassa järjestyksessä:

  1. Mukaan lasketaan neljä parasta tulosta menneen kalenterivuoden ajalta, jotka on saavutettu 1- tai 2-luokassa virallisissa agiltykilpailuissa, kuitenkin niin, että yksi tuloksista tulee olla 1-luokasta. Yksi mukaan laskettavista tuloksista voi olla hyppyradalta. Tulokset tulee löytyä KoiraNetistä tai ne ovat todennettavissa virallisesta kilpailukirjasta. Pienimmän pistemäärän saanut koirakko voittaa Vuoden AGILITY-noutajatulokas -palkinnon.
  2. Mikäli pisteet ovat tasan neljän parhaan tuloksen osalta, voittaa se koira, joka kilpailee korkeammassa luokassa, mutta korkeintaan 2-luokassa.
  3. Mikäli pisteet ovat edelleen tasan, lasketaan mukaan ko. tulosten sijoituspisteet alla olevan taulukon mukaan. Mikäli koirakoilla ei ole 1. - 10. sijoitukseen oikeuttavia tuloksia, määrittyy voittaja korkeimman sijoituksen mukaan.

            1. - 3. sija = -10 pistettä

            4. - 6. sija = -7 pistettä

            7. - 10. sija = -5 pistettä

  1. Jos pisteet ovat yhä tasan, lasketaan mukaan SERTEISTÄ saatavat pisteet (-5 pistettä / SERT).
  2. Jos pisteet ovat edelleen tasan, palkitaan molemmat koirat.