Kokouskuulumiset 2021

Tiedote yhdistyksen syyskokousesta 24.11.2021

Uudenmaan Noutajakoirayhdistyksen syyskokous pidettiin keskiviikkona 24.11.2021 yhdistyksen toimitiloissa Helsingin Malminkartanossa. Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset syyskokousasiat.

• Kokouksessa hyväksyttiin mm. toimintasuunnitelma ja talousarvio toiminta vuodelle 2022 ja päätettiin pitää jäsenmaksut ennallaan.
  • Yhdistyksen puheenjohtajana jatkaa Marko Klapuri.
  • Erovuoroiset jäsenet Emmi Merta, Noora Lintula, Mia Mäntylä valittiin jatkamaan johtokunnassa myös kaudella 2022-2023. Uutena johtokuntaan valittiin Bernadetta Stenström (2022-2023).
  • Toimikuntien puheenjohtajina jatkavat Antti Tarkkala (NOME), Mia Mäntylä (TOKO) ja Anu Brunila-Kovanen (MEJÄ).
  • Yhdistyksen toiminnantarkastajaksi toimikaudelle 2022 valittiin Kaarina Pirilä ja toiminnantarkastajan varahenkilöksi Eeva Toivonen.
  • Yhdistyksen edustajiksi Helsingin Seudun kennelpiiri ry:n varsinaisiin kokouksiin valittiin Antti Tarkkala ja Pekka Lahti.
  • Johtokunta valtuutettiin valitsemaan yhdistyksen edustajat Suomen Noutajakoira ry:n varsinaisiin kokouksiin.

Tiedote johtokunnan kokouksesta 24.11.2021

Uudenmaan Noutajakoirayhdistyksen johtokunta kokoontui keskiviikona 24.11.2021 kokoukseensa. Kokouksessa käsiteltiin ja päätettiin muun muassa seuraavista asioista:

• Keskusteltiin mahdollisista yhteistyökumppaneista vuodelle 2022
  • Todettiin Let's go näyttelyn tuottaneen UMN:lle 11000€ (budjetoidaan v. 2021 25%, v. 2022 50%, v. 2023 25%)
  • Käytiin läpi toimikuntien asiat. Keväälle suunnitteilla NOME- ja MEJÄ-koulutusta sekä alkuvuodesta Sofia Haapasen nouto-aiheinen webinaari.
  • Uudenmaan Ohjus järjestetään maaliskuussa
  • Seuraava johtokunnan kokous on 20.12.

Tiedote johtokunnan kokouksesta 26.10.2021

Uudenmaan Noutajakoirayhdistyksen johtokunta kokoontui maanantaina 26.10.2021 Teams-kokoukseensa. Kokouksessa käsiteltiin ja päätettiin muun muassa seuraavista asioista:

• Käytiin läpi yhdistyksen jäsentilanne.
  • Käytiin läpi yhdistyksen taloustilanne, todettiin vakaaksi.
  • Viimeisteltiin syyskouksessa esitettävä toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2022.
  • Toimikuntien asiat johtokunnalle käytiin läpi.

Tiedote johtokunnan kokouksesta 27.9.2021

Uudenmaan Noutajakoirayhdistyksen johtokunta kokoontui maanantaina 30.8.2021 Teams-kokoukseensa. Kokouksessa käsiteltiin ja päätettiin muun muassa seuraavista asioista:

• Käytiin läpi Let's Go- näyttelyn talkoilija tilanne
  • Päätettiin hankkia yhdistykselle uusi arkkupakastin riistoja varten
  • Päätettiin perustaa yhdistykselle Instagram-tili
  • Toimikuntien asiat johtokunnalle käytiin läpi

Tiedote johtokunnan kokouksesta 30.8.2021

• Yhdistyksen talousasiat käytiin läpi
  • Keskusteltiin mahdollisista yhteistyökumppaneista vuodelle 2022
  • Koulutuksia varten päätettiin hakea vuodelle 2022 vakiovuoroja Malminkartanon sirkuskentältä ja Talin kentältä.
  • Päätettiin järjestää näyttelykoulutus ennen Let's Go- näyttelyä.