Taipumuskoekursseja keväällä 2019

4.3.2019

UMN:n NOME-toimikunta järjestää keväällä 2019 taipumuskoekursseja Uudellamaalla.

Kurssiin kuuluu aloitusluento ja neljä maastokertaa. Aloitusluento ja riistaantutustumisen kerta ovat yhteisiä kaikille kurssilaisille, maastokerroilla treenataan oman ryhmän kanssa.

Aloitusluento pidetään lauantaina 6.4. / sunnuntaina 7.4.Karjalohjalla. Ryhmien maastokoulutukset järjestetään huhti-toukokuun aikana. Aloituskerralla käydään läpi taipumuskokeen teoria sekä aloitetaan maastokoulutukset yhteisillä maastoharjoituksilla. Aloituskerralla on kurssilaisilla mahdollisuus tutustuttaa koiria taipumuskokeissa yleisesti käytettäviin riistoihin sekä laukausten ääneen.

Tarkemmat tiedot paikoista ja kellonajoista ilmoitetaan osallistujille kurssipaikkojen varmistuttua.

Ilmoittautumisaikaa kursseille on 8.3. - 22.3.2019. Ainoastaan ilmoittautumisaikana saapuneet ilmoittautumiset huomioidaan. Kurssipaikat ovat vain UMN:n jäsenille (vuoden 2019 jäsenmaksu pitää olla maksettuna) ja paikkoja on rajoitetusti. 

Ilmoittautuminen tapahtuu alla olevan nettilomakkeen kautta. Ilmoittautukaa suoraan toivomaanne kurssiryhmään, mutta merkitkää myös mahdollinen vararyhmä, jos ette mahdu ensisijaisen toiveenne mukaiseen ryhmään.

Toivomme myös ilmoittautumisessa tiedon teorialuennolle osallistumisesta.

Kurssimaksu on 80 eur ja se tulee suorittaa ilmoittautumisajan puitteissa tilille FI2552970020015724,
maksuviite 1902 ja suoritetusta maksusta on lähetettävä kuitti ilmoittautumisajan puitteissa osoitteeseen nome.umn@umn.fi

Kursseille voi ilmoittautua myös ilman koiraa, kuunteluoppilaaksi. Kuunteluoppilaan kurssimaksu on 40 eur.

Tervetuloa!

 

Lisätietoja ja ilmoittautuminen 8.3. - 22.3.2019