Tapahtumat

Tapahtumakalenteriin on koottu Uudenmaan Noutajakoirayhdistyksen järjestämät kokeet, koulutukset, leikkimieliset kisat ja muut tapahtumat.

Huomioithan, että ajankohtaiset tiedot rodunomaisista kokeista löydät Suomen Noutajakoirajärjestön koekalenterista sekä muista kokeista, näyttelyistä ja kursseista Suomen Kennelliiton tapahtumakalenterista.

Tutustu myös Suomen Noutajakoirajärjestön tapahtumakalenteriin, josta näet kootusti SNJ:n ja muiden noutajarotujärjestöjen, rotua harrastavan yhdistyksen sekä rotukerhon päätapahtumat.

Tapahtumakalenteri

Päivitetty 25.5.2022

11.6.2022 Kylmän riistan metsästyskoe NOME-B
UMN:n järjestää alokasluokan kokeen Raaseporissa. Tuomarina Tobina Nyman. Tarkemmat tiedot SNJ:n koekalenterista.

18.6.2022 Noutajien WT-koe
UMN:n järjestää noutajien working testin Läyliäisissä. Tuomarina Esa Schön ja Jari Särkänlahti. Tarkemmat tiedot SNJ:n koekalenterista.

7.8.2022 MEJÄ-koe
AVO ja VOI 12-18 koiraa. Kokeen parhalle VOI-luokan, UMN:n jäsenen omistamalle koiralle, jaetaan MEJÄ-malja. Ylituomari Jyri Salmi.

4.9.2022 MEJÄ-koe
Helsingin kennelpiirin piirimestaruuskoe. Koe on sääntöjen edellytämä kutsukoe. Ylituomari Antti Koski.

4.9.2022 MEJÄ-koe 
AVO ja VOI 6 koiraa. Ylituomari Mikko Ahti.

10.-11.9.2022 Noutajien taipumuskoe NOU
UMN:n järjestää noutajien taipumuskokeen (NOU) Raaseporin ympäristössä. Tuomarina on Susanna Salonen. Tarkemmat tiedot SNJ:n koekalenterissa.

10.-11.9.2022 Kylmän riistan metsästyskoe NOME-B
UMN:n järjestää NOME B-kokeet (AVO ja VOI (HSKP ja Uudenmaan piirimestaruus)) Raaseporissa. Tuomarina Juha Tenhunen.Tarkemmat tiedot SNJ:n koekalenterista.

8.10.2022 Lämpimän riistan metsästyskoe NOME-A
UMN:n järjestää NOME A-kokeen Oripäässä. Tuomareina ovat Miso Sipola ja Pauliina Ahola. Tarkemmat tiedot SNJ:n koekalenterista.

9.10.2022 Noutajien WT-koe
UMN:n järjestää noutajien working testin Oripäässä. Tuomareina ovat Miso Sipola, Pauliina Ahola, Janne Lähteenaro ja Esa Schön. Tarkemmat tiedot SNJ:n koekalenterista.